Au batut palma cu folos! Tinerii politicieni au strans circa o mie de saci de gunoaie

  0
  744
  Au bătut palma cu folos! Tinerii politicieni au strâns circa o mie de saci de gunoaie
  Au batut palma cu folos! Tinerii politicieni au strans circa o mie de saci de gunoaie
  Au batut palma cu folos! Tinerii politicieni au strans circa o mie de saci de gunoaie

  Peste 60 de tineri din mai multe partide semnatare ale „Acordului pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud” au participat sambata la o prima actiune de ecologizare a malurilor raului Bistrita, in zona Podul Jelnei si a puntii Petru Maior. In urma lor, a ramas luna si bec.

  tineret ecologizare 14 mar z„Peste 60 de tineri din toate organizatiile politice de tineret din judet au realizat o prima actiune de ecologizare, ca urmare a semnarii ”Acordului pentru mediul inconjurator al organizatiilor politice de tineret din judetul Bistrita-Nasaud”. Actiunea a avut ca scop igienizarea malurilor raului Bistrita, in zona Podul Jelnei si a puntii Petru Maior (zona Kaufland). Intreaga actiune s-a bucurat de sprijinul Garzii de Mediu Bistrita-Nasaud. Comisarul sef Cristian Niculae si alti comisari au fost printre cei care au pus umarul la colectarea deseurilor. Dorim sa invitam la urmatoarele actiuni toti tinerii care recunosc importanta unui mediu inconjurator curat, care vor sa se implice in astfel de activitati si care isi dores sa dea un exemplu de responsabilitate sociala si educatie civica”, au precizat tinerii care au participat la actiune si care au adunat in total aproximativ 1.000 de saci menajeri, adica 25 metri cubi de deseuri din aceste zone.

  Presedintii organizatiilor judetene de tineret ale PSD, PNL, UNPR, PMP, PER, PLR, UDMR si PP-DD au semnat un acord de mediu care prevede organizarea unor actiuni bianuale, pana in 2020, de ecologizare si impadurire a zonelor afectate din Bistrita-Nasaud. Sloganul este ”Batem palma pentru mediu!”.

  Semnatarii acordului, sub sloganul ”Batem palma pentru mediu!”, sunt presedintii TSD – Bogdan Ivan, TNL – Florin Moldovan si Alexandra Mikle, TNPR – Vasile Bindea, TMP – Iulia Egyed, TER – Teodor Marza, TLR – Florin Putura, UDTM – Zoltan-Sipos Timea, TPDD – Alin Chira.

  Ca urmare a semnarii acordului, sambata 14 martie a avut loc prima actiune de ecologizare, sustinuta si de Garda de Mediu, care a avut ca scop ecologizarea albiei raului Bistrita, din doua zone: strada Avram Iancu, pana spre Podul Jelenei, si puntea Petru Maior, spre strada Visinului (Kaufland). Toate materialele necesare desfasurarii activitatii de ecologizare (saci de gunoi, manusi) au fost puse la dispozitie de organizatori.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.