Balaceana si Ciprian Porumbescu: „profesionalism” la impaduriri

1
319
Direc?ia Silvic? Neam? va sponsoriza zece prim?rii ?i o m?n?stire cu 175.000 puie?i pentru impaduriri
Direcţia Silvică Neamţ va sponsoriza zece primării şi o mănăstire cu 175.000 puieţi pentru impaduriri
Balaceana si Ciprian Porumbescu: "profesionalism" la impaduriri
Balaceana si Ciprian Porumbescu: "profesionalism" la impaduriri

Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a vizitat, ieri, doua zone din judet, Balaceana si Ciprian Porumbescu, unde se fac in prezent impaduriri, suma alocata pentru astfel de actiuni fiind de 4 milioane de lei.

„Am fost placut impresionat de ceea ce s-a facut aici pentru ca e clar ca este o dovada de profesionalism”, a declarat ministrul mediului.

Borbely a spus intr-o conferinta de presa ca la conferinta privind schimbarile climatice, ce se va desfasura in luna decembrie la Cancun, se va lua cu siguranta o decizie globala privind impaduririle. „Va fi o strategie globala si bani mai multi pentru impadurire. Este una din cele mai importante actiuni de a salva planeta de la poluare, de la emisiile de carbon care trebuie reduse prin schimbarile climatice”, a spus ministrul.

El a mentionat ca in Romania se continua programele de impadurire si ca in acest an s-au alocat de sase ori mai multe fonduri fata de anul trecut. „Prin Fondul de Mediu vom impaduri circa 35.000 de hectare, ceea ce e un pas destul de important”, a spus Borbely.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.