Banii de pe „copacul eco” vor merge la o gradinita din Cluj

Banii de pe "copacul eco" vor merge la o gradinita din Cluj

O echipa de studenti de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara si voluntari ai ONG-ului „Via” organizeaza astazi la Expo Transilvania o actiune dedicata mediului inconjurator, prin care vor sa atraga atentia asupra metodelor de reciclare a deseurilor.

Echipa formata din 15 voluntari va confectiona in timpul unui atelier de lucru un copac ecologic, realizat din materiale reciclabile, proiect inceput de o saptamana si care va fi finalizat astazi.

Copacul eco urmeaza sa fie vandut prin licitatie, iar banii stransi vor merge catre amenajarea unui teren de joaca in cadrul gradinitei „Raza de soare” din Cluj-Napoca. Spatiul va fi amenajat de studentii de la USAMV in colaborare cu cei de la Facultatea de Piesagistica.

„Maine vom merge la gradinita pentru a stabili un deviz prin care sa stim costurile de amenajare. Totodata, contam pe sprijinul expozantilor din cadrul targului Agraria, care speram sa ne doneze produse utile de amenajare a terenului de joaca”, a specificat Adrian Morariu, coordonarul proiectului de voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *