Botosanenii, alaturi de Portariuc in campania anti-OMG

0
409
Botosanenii, alaturi de Portariuc in campania anti-OMG

Botosanenii, alaturi de Portariuc in campania anti-OMG
Botosanenii nu vor organisme modificate genetic(OMG) pe masa. Asta reiese din campania derulata de Ovidiu Portariuc, vicepresedintele PSD Botosani, in ultimele doua saptamani. Acesta a declansat campania „Botosani – zona libera de OMG”. Desi si-a propus sa stranga 5.000 de semnaturi, campania a adunat un total de peste 20.000.

„Avand in vedere ca au fost sarbatorile pascale, am avut la dispozitie doar sase zile pentru a strange semnaturile si am adunat 4.000. Alte 18.000 de semnaturi le-am adunat prin bunavointa Sindicatul Pensionarilor din Botosani”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Scrisoarea de sustinere a Sindicatului Pensionarilor, alaturi de toate semnaturile adunate in aceasta campanie, vor fi inmanate de Portariuc primarului Catalin Mugurel Flutur, urmand ca acesta sa decida sau nu daca va declarat Botosaniul zona in care nu se cultiva OMG-urile, la fel ca autoritatile din Cluj, Bistrita si Brasov.
„Botosanenii au inteles ce inseamna pericolul OMG atat pentru sanatate, mediu si dimensiunea economica. Acum, urmatorul pas este cel in care vom prezenta autoritatilor vointa cetatenilor”, a completat Portariuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.