Barajul din Calinesti Oas, curatat de elevii din localitate

Barajul din Calinesti Oas, curatat de elevii din localitate
Barajul din Calinesti Oas, curatat de elevii din localitate

Elevii Scolii Gimnaziale din comuna Calinesti-Oas au dovedit inca o data ca iubesc natura, fapt pentru care s-au implicat in colectarea mizeriei de pe marginea lacului din Calinesti-Oas.

Au participat la aceasta actiune profesorii : Botoiu Rodica prof. de chimie cu un efectiv de 15 copii , Bura lacob prof. de tehnologie cu un efectiv de 18 copii, Malea Ana prof. de biologie cu un efectiv de 18 copii , Gavris Mihaela prof. de matematica cu un efectiv de 13 copii , Koos Petrus Florentina prof. de romana cu un efectiv de 27 copii , Marcut Alexandra prof. geografie , Sofonea Lavinia prof. engleza, au mai participat angajati din cadrul Primariei Calinesti Oas precum si beneficiarii venitului minim garantat (conf. legii 416 /2001).

De asemenea, au fost prezenti S.G.A Satu Mare , sef de sistem Tuturas Gheorghe, sef formatie Baraj Calinesti Condor Oliver, sef formatie Turt Tarna Mare, Banateanu Florinel, sef formatie Turulung Szabo Arpad, colectivul formatiei Negresti-Oas. Acestia au colectat aproximativ 80 m cub de peturi si mizerii .

”Multumesc tuturor celor care s-au implicat la aceasta actiune de interes local in special elevilor si profesorilor de la Scoala Gimnaziala Calinetsti-Oas si fac un apel la intreaga populatie a Tarii Oasului sa se alature acestor voluntari pentru a mentine un mediu curat si sanatos”, a declarat viceprimarul comunei Calinesti Oas, Birtoc C.V. Dinu.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente