Bautura care ne scapa de riduri, inventata de NASA, disponibila publicului

Bautura care ne scapa de riduri, inventata de NASA, disponibila publicului

Bautura AS 10, inventata de NASA, pentru a-si proteja astronautii de ridurile provocate de radiatiile din spatiu este acum disponibila si celor care nu parasesc atmosfera. Miraculosul leac impotriva ridurilor costa in jur de 150 de dolari si poate fi achizitionata prin comenzi online.

Oamenii de stiinta au confirmat ca aceasta licoare miraculoasa poate fi folosita si de persoanele obisnuit, intrucat are aceleasi efecte pe care le produce si asupra astronautilor.

Pe langa faptul ca ne scapa de riduri, aceasta bautura face sa dispara chiar si petele provocate de soare, potrivit dailymail.com. Mai mult, pe un site care comercializeaza bautura, producatorii acesteia afirma ca este suta la suta naturala, fiind produsa din struguri, ceai verde, rodie, cupuacu, un fruct brazilian din aceeasi familie cu cacao, acai, un fruct asemanator cu boabele de struguri, acerola, un fruct tropical cunoscut si sub numele de visina de Barbados, care este foarte bogat in vitamina C, fruct de cactus, Opuntia si yumberry, sucul unor fructe de culoare rosu inchis de la arborele Myrica rubra si inca alte cateva legume.

Conform site-ului care il comercializeaza, amestecul de plante care formeaza AS 10 poate inlatura si preveni ridurile cauzate de radiatiile telefonului mobil, cele provocate de fumul de tigara, precum si de alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *