Becali vrea sa defriseze Padurea Baneasa pentru Steaua

0
451
Becali vrea să defrişeze Pădurea Băneasa pentru Steaua
Becali vrea sa defriseze Padurea Baneasa pentru Steaua

Gigi Becali a anuntat ca intentioneaza sa defriseze o portiune importanta din Padurea Baneasa pentru a face o baza de pregatire pentru Steaua.

Hotarat sa nu mai revina in Ghencea, Becali a facut deja primii pasi pentru ridicarea noii baze. Becali vrea sa defriseze padurea Baneasa si promite sa planteze alti copaci intr-o alta zona, potrivit ziare.com.

„Am un proiect facut si l-am dat spre avizare la Romsilva. Fac o baza de antrenament, un hotel de sapte stele, cu cabinet medical. Baza va fi in Baneasa. Intr-un an de zile fac baza. Daca dau bice mai tare, poate sa fie in sase luni”, a spus Gigi Becali la GSP TV.

Steaua nu va putea sa joace in Padurea Baneasa, dar Becali nu isi face griji, spune ca este primit cu bratele deschise oriunde in tara, numai in Ghencea nu.

„La CFR nu mi-au cerut niciun ban. Niculae de la Astra n-a vrut niciun ban, Primaria de la Buzau ma asteapta gratis. La Constanta, ma ruga Giani sa vin acolo sa joc. In Ghencea ma costa 60.000 de euro pe luna. Pai, stai, tata, ca 700.000 de euro sunt bani! De unde sa-i dau?”, a comentat Becali.

In ceea ce priveste situatia bazei din Ghencea, Becali a mentionat ca nu ar fi deranjat daca Gica Hagi s-ar muta acolo.

„Ar fi cel mai bine pentru mine sa vina Hagi sa joace in Ghencea. Vreau sa duc o viata linsitita, fara stres, sa merg la meciuri si sa nu ma mai injure nimeni. Cei care ma injura sa se duca la Hagi, sa tina cu echipa lui Hagi”, a conchis Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.