Becurile cu descarcare in gaze sunt un pericol?

4
1156

bec-ecologic.jpg

De ce scriu despre becurile ecologice?
Uniunea Europeana impune ca toata lumea sa foloseasca in exclusivitate aceste becuri. Tari importante din Europa au trecut masiv la producerea acestora. De ce nu specifica nimeni, nici macar ecologii, despre efectele nocive ale acestor becuri? Ba mai mult, site-urile ecologice abunda cu publicitate agresiva in favoarea utilizarii becurilor ecologice! In loc acestea sa verifice in ce masura sunt in realitate ecologice, cauta sa ne convinga prin legi internationale politice sa le utilizam. Aceasta este evident manipulare interesata! Nu ni se spune ca putem alege! Suntem siliti sa acceptam, ca si in cazul cipului biometric!

Sa definim mai bine pericolul ce ne paste utilizind becurile cu descarcare in gaze.

Emit radiatii cu oscilatii naturale, supuse unei supraoscilatii a retelei de curent alternativ, aceasta din urma fiind extrem de nociva, producind variatii de cimp electromagnetic in mediul prin care trece! Variabilitatea nenaturala este cea mai periculoasa!
Incercati sa oscilati in cada palma in dreptul burtii, sub apa. Imediat o durere puternica se va ivi la nivelul acesteia. Fiecare corp, atom, are o frecventa de rezonanta. Un bec in care reteaua alternativa de curent naste fluctuatii, va emite radiatii ce vor produce rezonante ale diferitelor parti, sau atomi din organismul nostru. Practic sub becurile ecologice ne aflam asemeni imbaierii in valurile oceanului, sau alaturi de un dispozitiv vibrator.
Becurile normale cu incandescenta, diminuiaza mult fluxul oscilant, datorita unui fenomen histerezis termic, caldura , ca si cimpul magnetic asupra fierului, acoperind si perioada de intrerupere a curentului, intre doua maxime! Practic caldura ne apara tocmai de mediul oscilant, vibrator, in cazul becurilor cu filament!
De ce sunt preferate becurile ecologice?

1.Aduc profituri uriase firmelor producatoare, produc mai putina caldura, consuma mai putin curent! Dar si benzina cu apa este mai ieftina, dar nu bagam in rezervor o astfel de reteta! Atunci noi de ce sa ne lasam bombardati zilnic de medii radiante hiperoscilante nenaturale?

2. Amploarea lampilor cu descarcari in gaze se foloseste pe scara larga in medicina si infrumusetare. Din pacate aceste tehnici sunt utilizate dupa ureche. Biofizica este o stiinta de granita, tinara. Omul de stiinta abia a reusit sa constate statistic existenta unor fenomene de aceasta natura. Practicienii, fara nici o jena se folosesc de aceste descoperiri incomplet studiate si in numele cistigurilor usoare creaza tehnici de tratament pe baza de radiatii emise de becuri cu descarcare in gaze! Cunoastem cu totii lampile de bronzat, aparatura de tratat pielea si gingiile! Efectele imediate ale acestor iradieri sunt cunoscute. Aparent implinesc dorintele noastre, in fapt ataca puternic si periculos organismul uman.

3. Utilizarea pe scara mare a becurilor ecologice actuale, cu descarcare in gaze, va permite:

– supunerea intregii populatii la radiatii electromagnetice nenaturale datorate frecventei de retea! Fiecare frecventa a retelei putind produce o gama anumita de boli organice, celulare, la nivelul organitelor celulare!

-supunerea populatiei la frecventele specifice emisiei spectrelor anumitor gaze. Cind cantitatea de energie creste pe un anumit spectru electromagnetic, se produc in celulele vii modificari ample de adaptare la noile conditii. Este posibil sa aiba loc modificari genetice ample, ceea ce explica numarul in crestere al bolilor genetice!

-MANIPULAREA prin modificarea frecventei de retea, cit si prin implementarea de frecvente pe undele retelei. In acest fel reteaua devine similara spatiului ocupat de unde diferite in domeniul radio, sau optic, putind exista extrem de multe variatii ale oscilatiilor din retea. Fiecare oscilatie va avea ca obiectiv sa creeze in populatie o anumita stare, boala, tendinta. Imaginati-va ca in contextul cresterii populatiei, pe un fond de criza economica, cineva emite o anumita frecventa in reteaua electrica! Un mare numar de locuitori se vor imbolnavi la comanda, oscilatiile respective intrind in rezonanta cu anumite componente celulare din organism prin intermediul becurilor ecologice. Totul este posibil cind cimpul electromagnetic din jurul nostru este modificat!
Manipularea va fi posibila si prin crearea de dependente ca in cazul ciinelui lui Pavlov. Orice produs, actiune, legate de anumite frecvente de retea electrica, vor fi induse la comanda in populatie. Televizorul cu tub este o astfel de lampa cu descarcare in gaze. Prin acest tub am primit citeva generatii iradieri in masa. Dependenta noastra de TV este evidenta, a urmat calculatorul, urmeaza becurile ecologice.
Dupa cum se vede, lucrurile din jurul nostru dau de multa vreme dependenta, dureri de cap, imbolnaviri, manipulare… La originea lor se afla in mare parte frecventa retelei electrice!

Se stie ca fiecare cristal are o anumita frecventa de rezonanta. Fenomenul are loc si invers: FIECARE FRECVENTA creaza in mediu o structura rezonanta! Asa se pot explica urmele din milul de pe fundul oceanului, dunele de nisip, biostructura organismelor vii…
Astfel ca si inducerea de unde prin reteaua electrica, va crea structuri noi in organismele noastre, ale fiintelor vii supuse bombardamentului oscilant produs de becurile ecologice.
Supunerea brusca, fara evolutie, la oscilatia transmisa prin becurile ecologice, va produce modificari grave in organismul uman! Ce va urma, va fi similar cu dezastrul.

Un fapt este evident: BECUL ECOLOGIC, cu descarcare in gaze, este in fapt un aparat electromagnetic, comparabil cu televizorul si aparatul radio! Nu este un simplu dispozitiv, ci un receptor de comenzi ce pot fi codificate. Prin el se pot transmite oscilatii de tip Tv sau radio, sau simple radiatii producatoare de stari anormale, boli, manipulari diverse!

Folosim aceste becuri, fara sa stim ca de fapt sunt si pot deveni extrem de periculoase! In fapt sunt cipuri optice ideale. De citeva generatii ne conduc deja destinele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.