Berarii au curatat albiile apelor de gunoaie

Berarii au cur??at albiile apelor de gunoaie
Berarii au curatat albiile apelor de gunoaie
Berarii au curatat albiile apelor de gunoaie

334 de angajati ai Ursus Breweries din Bucuresti, Timisoara, Buzau, Brasov si Cluj-Napoca s-au implicat in ecologizarea zonelor din jurul apelor, participand la protejarea resurselor, parte din ecosistemele utilizate in comun de comunitatile locale si in activitatile companiei.

Acestia au curatat zonele riverane altor resurse de apa locale, prin implicarea directa a angajatilor simultan in cele cinci comunitati in care deruleaza operatiuni, colectand 1.100 de saci de deseuri.

„Asigurarea unor surse de apa curata pentru comunitati si reducerea cantitatii de apa utilizate in producerea berii sunt doua dintre noile noastre obiective ambitioase de dezvoltare durabila din cadrul programul „Prosper”. Ne implicam pentru ca ne dorim sa traim intr-un mediu curat, pe care sa il pastram si pentru generatiile viitoare”, a declarat Robert Uzuna, corporate affairs director.

Compania a mobilizat in cinci ani 1.500 de angajati voluntari care au adunat in ultimii doi ani 3.000 de saci de deseuri. Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Contributia sa la bugetul de stat a atins 259 de milioane de euro in 2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *