Bio Green Life – Targ de produse si servicii bio naturale / 29 – 31 martie 2013

Bio Green Life - Targ de produse si servicii bio naturale / 29 - 31 martie 2013
Bio Green Life - Targ de produse si servicii bio naturale / 29 - 31 martie 2013
Bio Green Life – Targ de produse si servicii bio naturale / 29 – 31 martie 2013

Bio Green Life – Cel mai complex targ de produse si servicii bio – naturale din S-E Europei, organizat de Intenss Event Agency,  se va desfasura in perioada  29 – 31 martie 2013 la Rin Grand Hotel Bucuresti.

Bio Green Life se va desfasura in perioada 29 – 31 martie 2013, la Rin Grand Hotel Bucuresti. In cadrul targului, numerosi producatori, importatori si furnizori de servicii din domeniul bio-natural vor avea ocazia sa interactioneze cu distribuitori si consumatori din zona business, autoritati si publicul larg interesat de produsele si serviciile necesare unui stil de viata sanatos si natural.

Bio Green Life este un concept nou pe piata sud-est europeana, un eveniment dedicat vietii sanatoase si naturale, care include un targ de produse si servicii bio naturale, dedicat unui stil de viata sanatos, identificat prin spirit si trup. O viata sanatoasa necesita o alimentatie cat mai naturala in stransa legatura cu un spirit echilibrat.

IntenssDesign estimeaza un numar de 3.000 de vizitatori profesionisti si 9.000 de consumatori finali cu varste cuprinse intre 16 – 60 de ani si venituri mari, interesati de produsele si serviciile din cadrul evenimentului Bio Green Life. Cei prezenti se vor putea informa, vor putea testa si cumpara produse la targul din cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutritionala, workshop-uri, testari de produse, tombole si concursuri.

In premiera in cadrul unui astfel de eveniment va fi creata si o zona special dedicata familiei Bio Green Family Life, unde copiii vor fi implicati in activitati educative si creative, iar parintii se vor putea informa.

  • Programul targului: 29 -31 martie 2013, zilnic intre orele 10:00 – 21:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *