Bio, tratament pentru acnee

Puncte negre, chisturi, cosuri, cicatrice. Produsele de ingrijire din plante ecologice, fara parabeni si alte chimicale de sinteza periculoase, va pot scapa de aceste probleme.

Acneea este cea mai frecventa problema a tenului care afec-tea-za barbatii si femeile deopotriva, in special in perioada pubertatii si in adolescenta, dar si la ma-tu-ri-tate. Luptati impotriva ei cu solutii naturale, fara chi-micale toxice!

LEACURI. In cele doua magazine Natural Paris din Capitala (Calea Grivitei, numarul 33 si Iris Shopping Center Titan, la
parter) se ga-sesc mai multe astfel de produse marca Florame. De exemplu, roll-on-ul acnee (5 ml, 22,2 lei), care este facut din ulei de migdala dulce si uleiuri esentiale bio de ar-bore de ceai, lavanda si la-miie. Datorita proprietatilor an-tibacteriene si antiseptice ale uleiurilor esentiale de arbore de ceai si lavanda, acest produs purifica si cal-mea-za tenul cu probleme. O alta varianta o reprezinta amestecul de uleiuri esen-tiale bio Synergie Piele Sa-na-toasa (15 ml, 85,10 lei). Acest produs elimina rapid cosurile dizgratioase si da stralucire tenului. Se aplica pe fata ci-teva picaturi in stare pura sau diluate intr-un ulei vege-tal Florame si se maseaza usor. Pentru rezultate op-ti-me trebuie facuta o cura de ci-teva saptamini.

Tot pentru ingrijirea te-nu-lui acneic exista in gama Flo-rame o masca purifianta fa-cuta din apa florala de la-van-da, extract de albastrele, argila alba, ulei de migdale dulci si susan si uleiuri esen-ti-a-le-šde muscata, ylang-ylang, mandarina, patchouli sau trandafir. Pentru cu-ra-ta-rea in profunzime a pielii cu pro-bleme, calmarea iri-ta-ti-i-lor si re-ge-nerarea celulelor este re-co-mandata si apa flo-ra-la de muscate bio (200 ml, 33 lei).

Produse de curatare

Si magazinul bio on-line www.rangali.ro are produse destinate ingrijirii tenului acneic: demachiant cu lamiie si arbore de ceai si lotiune pentru primul ajutor marca Essential Care. Demachiantul are efect antiseptic, calmant, si lasa pielea curata, fina si improspatata. 30 de mili-litri de produs costa 30 de lei, iar 150 de mililitri, 71 de lei. Lotiunea pentru primul ajutor are efect antibacterian si antifun-gic, ajutind la prevenirea infectiilor si grabind vindecarea cosurilor. 30 de mililitri costa 33 de lei, iar 75 de mililitri, 60 de lei.

Sursa: Jurnalul National

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *