Biofach 2015 – Expozitia Internationala pentru Produsele Ecologice

0
590
Biofach 2015 - Expozitia Internationala pentru Produsele Ecologice
Biofach 2015 - Expozitia Internationala pentru Produsele Ecologice
Biofach 2015 - Expozitia Internationala pentru Produsele Ecologice
Biofach 2015 – Expozitia Internationala pentru Produsele Ecologice

In perioada 11 – 14.02.2015 va avea loc la Nuremberg, Germania, Expozitia Internationala pentru Produse Ecologice BioFach2015. In cele patru zile ale expozitiei vor fi expuse produse alimentare si comerciale ecologice din peste 130 de state, vor fi organizate conferinte si evenimente conexe expozitiei ce ofera cadrul ideal pentru stabilirea de noi relatii comerciale si de asemenea, vor fi prezentate noi produse, tehnici inovatoare si tendinte in preferintele consumatorilor din sectorul organic mondial.

In ultimii ani, sectorul agriculturii ecologice in Romania a cunoscut o dezvoltare semnificativa, inregistrandu-se o cresterea vertiginoasa a numarului operatorilor certificati in agricultura ecologica fapt ce s-a reflectat in cresterea volumului exportului dar si a cererii de produse bio pe piata interna.

Firmele certificate ecologic de catre organismele de inspectie si certificare (conditie obligatorie) interesate sa participe la aceasta expozitie sunt invitate sa completeze formularul de inscriere anexat si sa il transmita (impreuna cu o copie a certificatului) pe adresa [email protected] pana la 15 noiembrie 2014.

Costurile de inchiriere, amenajare si dotare a standurilor si transportul mostrelor la Nuremberg pentru operatorii economici vor fi acoperite din bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, celelalte cheltuieli vor fi suportate de companiile expozante.

Informatii suplimentare:

  • Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale: Directia Generala Afaceri Europene si Relatii Internationale, tel: 021-307.85.43; 021-305.48.90, e-mail: [email protected]
  • Site Biofach2015: http://www.biofach.de

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.