Biorezonanta, cea mai noua metoda anti-fumat

0
674
Biorezonanta, cea mai noua metoda anti-fumat
Biorezonanta, cea mai noua metoda anti-fumat

In paralel cu noile tipuri de tigari aparute pe piata, se cauta si metodele anti-fumat. Cele mai multe metode pentru renuntarea la fumat mizeaza pe interesul tot mai mare al consumatorilor pentru un stil de viata bio si ecologic.

In Romania, putine sunt localurile in care s-a interzis fumatul, in timp ce Spania, inca de la inceputul acestui an, a adoptat cea mai dura lege anti-tutun, interzicand fumatul in toate barurile si restaurantele, dar si in curtile spitalelor si ale scolilor. In Australia, de la 1 iulie 2012, va intra in vigoare una dintre cele mai dure legi anti-fumat din lume prin aspectul neatractiv al ambalajelor.

Terapia prin biorezonanta, cea mai moderna metoda anti-fumat

Dupa ce o vreme indelungata cele mai folosite metode anti-fumat erau plasturii cu nicotina, tigara electronica, cea care da impresia ca fumezi, sau pastilele pentru renuntat la fumat care pot duce la aparitia unor probleme la ficat, cea mai actuala metoda este terapia prin biorezonanta.

Totusi, deloc neglijabil este si aspectul financiar. Foarte multe metode actuale de renuntare la fumat sunt la fel de costisitoare precum tigarile, mai ales daca perioada de tratament se intinde pe o durata mai lunga de timp.

„Terapia prin biorezonanta este o metoda rapida care da rezultate foarte bune si in cazul fumatului. Fiecare fumator este persoana individuala, cu raspunsuri proprii, dar, in medie, dupa trei sau patru sedinte terapia cu biorezonanta te poate scapa de fumat”, apreciaza Laurentiu – Emeric Anghelus, distribuitor de dispozitiv biorezonanta analizor.

Tot mai multe centre medicale din Cluj-Napoca s-au specializat pe metode anti-fumat. Cea mai populara metoda este cu ajutorul biorezonantei Biowave 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.