Presedintele PDL Bistrita-Nasaud spune ca judetul Bistrita-Nasaud devine la fel de arid ca un desert african

0
360
Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud spune că judeţul Bistriţa-Năsăud devine la fel de arid ca un deşert african
Presedintele PDL Bistrita-Nasaud spune ca judetul Bistrita-Nasaud devine la fel de arid ca un desert african

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, deputatul Ioan Oltean, a declarat ca santierele din Bistrita-Nasaud au inceput sa dispara si judetul devine la fel de arid ca o zona desertica din Africa. Oltean s-a referit si la cazul protestului de la scoala din Dumitrita, spunand ca este vorba de urmarile unei ”politizari excesive”.

”Politizarea la maximum a tuturor institutiilor publice a fost printre principalele preocupari ale actualei puteri, lucruri pe care ei le condamnau cu vehementa pana nu demult. Incepand de la o amarata de scoala generala pana la institutii de nivel national. Elevii si cadrele didactice de la Scoala Generala din Dumitrita au facut o manifestare spontana datorita schimbarii directorului scolii, un cadru didactic de maxima performanta care n-a facut niciodata politica, de catre actuala conducere a ISJ. USL a blocat Romania si performantele lor negative sunt demne de Cartea Recordurilor. ARD este preocupata sa demonstreze ca este o alternativa viabila a guvernarii USL”, a spus Ioan Oltean intr-o conferinta de presa.

Ioan Oltean, candidat la un nou mandat de deputat in Colegiul 3, a afirmat ca lucrurile care se intampla la nivel national pot fi vazute si in plan judetean: ”Daca judetul acesta era un santier de la un capat la altul, azi santierele incep sa dispara si judetul devine la fel de arid ca si o zona dintr-un desert african. Daca ajungem la guvernare, vrem sa eliminam aceasta lipsa totala de preocupare in vederea dezvoltarii, de aducere de investitii, de creare de locuri de munca”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.