Bistritenii prefera sa dea obiectele electrocasnice vechi in schimbul unora noi

„Marea Debarasare” de la Bistrita s-a dovedit a fi, de fapt, una mica. Produsele vechi nu ajung la firmele de colectare, ci la magazinele de electrocasnice. Motivul? Oamenii beneficiaza de o reducere de pana la 20% la cumpararea unui produs nou in schimbul unei vechituri.
marea debarasare
Singurii care au scos in strada aparatele vechi au fost proprietarii unor firme de calculatoare care au renuntat la peste 700 de kg de vechituri. In loc sa le scoata pentru debarasare, locuitorii prefera sa le duca la magazinele care ofera in schimbul lor reduceri la produsele electrocasnice.

„De mult ori e mai convenabil sa ducem la magazinele care iti ofera o reducere de 15% in schimbul unor produse de acelasi fel” a spus un cumparator.

„Saptamana trecuta am avut o masina veche si am dus-o la magazin si am avut ceva reducere de pret la o masina noua”, a intarit un altul.

Trebuie insa sa se grabeasca. Oferta este valabila pana la 30 aprilie.

„Saptamanal, intre 15 si 20 de persoane aduc aparatul vechi la centrele de colectare a magazinelor noastre pentru a beneficia de reducere la achizitionarea unui produs nou”, a precizatr vanzatoarea unui magazin de electrocasnice.

Nici luna trecuta, actiunea de colectare a deseurilor electrocasnice nu a avut mai mult succes in Bistrita. Doar un singur frigider stricat a ajuns la reciclare.

Sursa: Realitatea TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *