Bomba ecologica, la iesirea din Bucuresti. Autoritatile nu au luat nicio masura

Gunoaiele acumulate la iesirile din Bucuresti nu sunt tocmai o noutate, insa se pare ca oricat de mult ar semnala presa aceste probleme nu se ia nicio masura.
bomba ecologica
Valentin Mosteanu, un cititor al site-ului Antena3.ro, a trimis pe adresa de mail a redactiei mai multe fotografii care prezinta dezastrul ecologic de langa Bucuresti, incepand cu centura orasului.

Este vorba de doua sate din Giurgiu, Tantava si Darvari. Astfel, toate intrarile spre Tantava, fie dinspre Bolintin Vale – Mihai Voda, fie dinspre Domnesti sunt „strajuite” de maldare de gunoaie menajere, ambalaje sau resturi de la constructii. Autoritatile abilitate nu iau nicio masura. Nu ii amendeaza pe cei care arunca si nici nu strang deseurile acumulate.

Anul trecut chiar presedintele Traian Basescu a observat amploarea pe care a luat-o acest fenoment, in momentul in care se indrepta spre Autostrada Soarelui, tot la o iesire din Capitala. Abia dupa ce a trecut prin zona seful statului s-au luat intr-adevar masuri, si drumul care duce spre A2 a fost curatat. Poate ca asta asteapta si autoritatile din cele doua sate mentionate ca sa inceapa curatenia.

Sursa: Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *