Botosani: Firma noua de ecarisaj

0
386

Municipalitatea a semnat la inceputul acestei saptamani noul contract pentru prinderea cainilor fara stapan din municipiu.firma de ecarisaj

Firma care a castigat licitatia organizata in luna aprilie va fi penalizata mult mai aspru fata de predecesoarea sa.

„Au un target de 200 de caini lunar. Daca nu si-l indeplinesc se penalizeaza cu 10 %, luna urmatoare cu 20%, iar in a treia luna rezilierea contractului”, a declarat Eugen Turcanu, seful Serviciului public de administrare baze si zone de agrement.

Firma Sitfincont nu va avea o sarcina usoara in indeplinirea acestui target pentru ca padocurile de la marginea orasului sunt deja pline iar in ele nu intra mai mult de 300 de caini.

„Majoritatea vor muri pentru ca sunt batrani. Vom mai suplimenta numarul de locuri din padocuri astfel incat sa nu ii impiedicam sa isi faca treaba”,a adaugat Eugen Turcanu.

In municipiul Botosani sunt peste 2000 de maidanezi si nu exista zi in care un om sa nu fie muscat de caini. Municipalitatea a incheiat un protocol si cu Politia Comunitara ca atunci cand angajatii firmei Sitfincont vor intampina probleme cu iubitorii de animale, agentii sa intervina.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.