Foisor din materiale reciclabile

0
579

Elevii de la Scoala Generala nr. 5 au confectionat un foisor din peturi si din alte obiecte reciclabile.foisor din reciclabile

Foisorul este amplasat in curtea scolii si va fi folosit de acum incolo pentru intampinarea oaspetilor. Actiunea face parte din programul „De la Emo la Eco”, desfasurat in aceasta perioada de unitatea de invatamant.

„Este foarte important ca tinerii sa inteleaga necesitatea protejarii mediului. Ei isi pot construi un viitor verde. Copiii au participat cu drag la acest proiect si ei sunt cei care ne pot salva, pe noi, romanii, de etichetele care ni se aplica in mod obisnuit „, a declarat Ioan Folosea, unul dintre profesorii scolii.

Elevii au construit si mai multe casute pentru pasari, pe care le-au asezat in copacii din curtea scolii. Copiii au avut misiunea de a propune si de a realiza „proiecte ecologice” in miniatura. Machetele au fost expuse in acest weekend, in timpul „Zilelor Scolii Generale nr.5”. Acelasi eveniment a inclus intreceri sportive, concursuri de desen si de tablouri din plante presate.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.