Braconaj pe iazul Dracsani

0
1032
Asociatia pentru dezvoltare durabila „Prut-Dunare” Galati

Marti seara, in jurul orei 18.00, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Botosani, a depistat trei barbati, care braconau peste din iazul Dracsani cu ajutorul unei plase monofilament.

Cei trei reusisera sa braconeze pana in momentul depistarii de catre jandarmi, cantitatea de 34 kg. peste din speciile crap si caras, producand un prejudiciu in valoare de 870 lei.

Celor trei braconieri: I. Catalin de 20 ani, I. Florin de 25 ani si C. Gabriel de 18 ani, toti domiciliati in satul Draxini, comuna Baluseni, jandarmii le-au intocmit dosar cu acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de „utilizarea uneltelor de plasa monofilament” art.64 din Legea 317/2009 precum si a infractiunii de „furt calificat” conform art. 209 Cod penal.

Cele 34 de kilograme de peste au fost predate proprietarului de drept, ferma piscicola Dracsani, totodata jandarmii din cadrul I.J.J. Botosani ridicand in vederea confiscarii si plasa monofilament cu care au braconat cele trei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.