Braconierii fac ravagii in plina prohibitie in Tulcea

0
394
AJVPS Dolj, şicanată de braconierii deghizaţi

Lungimea plaselor interzise confiscate in doar trei zile de jandarmii tulceni ar acoperi aproape jumatate din distanta dintre Tulcea si Constanta.braconierii

Operatiunea speciala a Brigazii de Interventie Bucuresti, Gruparea Mobila Constanta si Jandarmeria Tulcea a vizat combaterea braconajului in zona deltaica pe raza lacurilor Golovita, Zmeica si Caraburum precum si in Marea Neagra pana la izobata de 20.

In urma actiunii desfasurate au fost gasite sase persoane de sex masculin ce pescuiau cu scule interzise de lege si fara autorizatii de pescuit pe lacurile mai sus mentionate.

„Au fost confiscate 42 de kilometri de plase monofilament si o cantitate de 300 kilograme de peste din categoria crap, caras si platica. Pestele rezultat ca urmare a activitatii de braconaj a fost ridicat in vederea confiscarii si predat la societatea de resort”, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Tulcea, capitanul Liviu Stoica.

Braconierilor le-au au fost intocmite acte premergatoare pentru continuarea cercetarilor pentru faptele comise, „pescuitul in apele continentale si in apele maritime interioare, prin orice metode si mijloace, al pestilor si al altor vietuitoare acvatice, in perioada de prohibitie si in zonele de protectie”.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.