Brad de Craciun impodobit cu ornamente din deseuri electronice, scos la licitatie pe Internet

0
516
Brad de Craciun impodobit cu ornamente din deseuri electronice, scos la licitatie pe Internet
Brad de Craciun impodobit cu ornamente din deseuri electronice, scos la licitatie pe Internet

Un brad de Craciun impodobit cu ornamente din deseuri de echipamente electronice, facute de persoane condamnate la munca in folosul comunitatii, va fi scos la licitatie pe Internet, fondurile stranse in urma actiunii organizate de o fundatie din Brasov urmand sa fie donate unui camin de batrani, informeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presa transmis de Fundatia pentru Promovarea Sanctiunilor Comunitare (FPSC) din Brasov, aceasta organizeaza, in colaborare cu Ministerul Justitiei – Directia de Probatiune, in perioada 8-20 decembrie, o licitatie online pentru un brad de Craciun care va fi impodobit cu ornamente realizate din deseuri de echipamente electronice si electrice, confectionate de persoane condamnate la munca in folosul comunitatii.

Bradul va fi plantat intr-un ghiveci si va avea o inaltime de 1,5 metri.

Ornamentele din deseuri de echipamente electrice si electronice sunt confectionate de persoane obligate sa efectueze munca in folosul comunitatii, in urma unor decizii judecatoresti.

Astfel, in perioada 8-14 decembrie, se vor transmite invitatii de participare la licitatie catre companii private si oameni de afaceri din Romania si se vor posta pe site-ul FPSC imagini cu bradul impodobit. Pretul licitatiei porneste de la 1.500 de lei.

Ulterior, intre 15 si 20 decembrie, se vor primi ofertele prin e-mail, iar in fiecare zi, la ora 17.00, se va posta pe site valoarea cea mai mare care a fost licitata pana in acel moment, dar licitatia va continua neintrerupt pana in 20 decembrie, ora 14.00. In aceeasi zi, la ora 16.00, va fi anuntat castigatorul licitatiei.

Fondurile obtinute in urma licitatiei vor fi donate, sub forma unor ajutoare in bunuri si alimente, Caminului pentru persoane varstnice Brasov, care
gazduieste 150 de batrani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.