Brad Pitt studiaza si vaneaza tigri, in noul sau film „The Tiger”

0
502

Brad Pitt interpreteaza liderul unei organizatii de protectie a tigrilor care se vede fortat sa vaneze unul.Brad Pitt

Actorul american Brad Pitt va interpreta personajul principal in filmul „Tigrul”, bazat pe cartea non-fictiune cu acelasi nume, ce va fi lansata in curand. Pelicula va fi regizata de Darren Aronofsky.

Povestea se concentreaza asupra unui activist care trebuie sa protejeze satul in care face cercetari de atacurile unui tigru.

Potrivit Ecorazzi, Brad Pitt si Aronofsky lucreaza deja la acest film de peste un an. Scenaristul peliculei „Babel”, Guillermo Arriaga, va adapta textul.

„Este pentru prima oara cand adaptez un text, intrucat pana acum am scris eu toate scenariile. Am ales sa adaptez povestea intrucat am o dragoste profunda pentru natura si pentru tensiunea intensa dintre om si ea, reflectata de carte”, a declarat scenaristul.

In carte, Yuri Trush este chemat sa cerceteze atacul unui tigru siberian asupra unui om. Ce descopera Yuri este in afara asteptarilor, intrucat din om raman doar cateva oase in pantofi. Si mai ciudat este faptul ca atacul pare planificat cu atentie, ca si cum tigrul ar vrea sa se razbune. Trush, liderul unei organizatii de protectie a tigrilor, este fortat sa vaneze acest animal in frigul iernii siberiane. Astfel, cunoaste indeaproape istoria tigrului, motivele si metodele sale unice de vanatoare.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.