Braila: Doi vranceni si un buzoian prinsi cu deseuri de fier fara documente de provenienta

0
247
Poliţiştii au aplicat amenzi conform legii
Politistii au aplicat amenzi conform legii
Politistii au aplicat amenzi conform legii
Politistii au aplicat amenzi conform legii

Doi vranceni si un buzoian au ramas la sfarsitul acestei saptamani fara deseurile de fier pe care le transportau, dupa ce politistii braileni au constatat ca acestia nu aveau acte de provenienta pentru marfa. Cantitatea depaseste, cumulat, o tona. Toti au fost amendati contraventional cu cate 1.000 de lei.

Primul care a cazut in plasa oamenilor legii a fost un barbat de 41 de ani, din satul Cornetu, comuna Slobozia Bradului, judetul Vrancea. Acesta a fost depistat in trafic pe raza comunei Sutesti de agentii de la Postul de Politie Comunala, in timp ce transporta cu autovehiculul deseuri din fier, achizitionate de la diferiti localnici din comuna Viziru, fara a intocmi documente in acest sens.

El a fost sanctionat contraventional, cu amenda in valoare de 1.000 de lei, si s-a dispus ridicarea in vederea confiscarii a cantitatii de 412 kg de deseuri.

Tot agentii de la Postul de Politie Comunala Sutesti, l-au depistat in trafic, pe raza comunei, pe un alt vrancean de 21 de ani, din satul Cornetu, comuna Slobozia Bradului, care transporta cu autovehiculul deseuri din fier, achizitionate de la diferiti localnici din orasul Ianca, fara a intocmi documente in acest sens.

De asemenea a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei si s-a dispus ridicarea in vederea confiscarii a cantitatii de 130 kg de deseuri.

La sfarsitul acestei saptamani, agentii de la Postul de Politie Ulmu, l-au depistat tot in trafic, pe raza comunei, pe un buzoian din comuna Vadu-Pasii, in timp ce transporta deseuri din fier cu autovehiculul, fara a avea autorizatie in conformitate cu prevederile legale.

Politistii au ridicat in vederea confiscarii cantitatea de 660 kg de fier vechi si deseuri din aluminiu, iar buzoianul a fost sanctionat contraventional, conform prevederilor Legii 12/1990 (republicata), cu amenda in valoare de 1.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.