Braila: Firmele pot participa la Programul „Rabla”

0
474

Si in acest an Programul de stimulare a innoirii parcului auto national, „Rabla” continua, suma aferenta fiind de 228 milioane de lei.programul rabla

Valoarea primei de casare exprimata printr-un tichet valoric este aceeasi ca si anul trecut, respectiv de 3.800 de lei. Tichetul se obtine la casarea unui autovehicul mai vechi de 10 ani, cu conditia ca prima inmatriculare sa fi fost facuta in Romania, inainte de 1 ianuarie 2007.

Fata de anul trecut aceasta noua sesiune aduce cateva elemente de noutate. Unul dintre acestea se refera la posibilitatea ca la achizitionarea unui autovehicul, cumparatorul sa poata utiliza cateva tichete valorice, dar nu mai mult de trei.

483 de masini noi anul trecut prin programul „Rabla”

In al doilea rand, aceste tichete valorice sunt transmise, odata cu documentele aferente, cumparatorul autovehiculul nou si proprietarul autovehiculului casat putand fi persoane distincte. Atentie insa ca tichetele valorice au inscrisa o data limita pana la care pot fi utilizate.

„Una dintre noutatile anului acesta este ca de programul -Rabla- pot beneficia si persoanele juridice”, spune Dumitru Baja, consilierul responsabil cu comunicarea in cadrul Agentiei pentru Protectia Mediului.

Anul trecut de acest program au beneficiat 483 de braileni. Cei interesati sa participe la program vor putea incepe demersurile prin inscrierea la unul dintre producatorii sau dealerii auto care vor fi validati si publicati de Administratia Fondului pentru Mediu la sfarsitul lunii ianuarie.

Ghidul de finantare al programului si informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.