Bucuresti, orasul de nelocuit

1
345

Oamenii traiesc intr-un adevarat dezastru urbanistic dupa ce ne-am ingropat in tone de praf si moloz si ne-am poluat singuri aerul cu gaze de esapament.

O mana de tineri arhitecti incearca sa ne deschida ochii cu cifre socante, dar reale, legate de viata noastra de zi cu zi.

Mii de oameni vin la Bucuresti ca la Meca pentru salarii mai mari si o viata mai buna. Insa Bucurestiul a devenit un oras care isi chinuie locuitorii si ii imbolnaveste incet, incet.

S-a construit pe fiecare coltisor liber, investitorii n-au tinut cont decat de profit. Jumatate din parcurile si spatiile verzi ale Bucurestiului au fost defrisate. Cifrele arata ca a crescut numarul celor care sufera de boli nervoase, pulmonare sau ale cailor respiratorii.

Timpul mediu in care ajung ambulantele la bolnavi depaseste in Bucuresti o jumatate de ora. In 2006, peste 2.000 de oameni au murit inainte sa ajunga ambulanta la ei!

Bucuresti este in fapt o aglomerare de 9000 de locuitori pe kilometru patrat, dublu fata de Viena sau Budapesta. Bucuresti este si orasul in care viteza medie in trafic a scazut pana la 10 km/ora.

Sursa: PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.