Bunicul Charles este ingrijorat de soarta mediului inconjurator

  0
  317
  Bunicul Charles este îngrijorat de soarta mediului înconjurător
  Bunicul Charles este ingrijorat de soarta mediului inconjurator

  Printul Charles a declarat intr-un interviu oferit pentru un post britanic de televiziune ca perspectiva de a deveni bunic i-a reinnoit ingrijorarile privind mediul inconjurator.

  In acelasi timp, mostenitorul tronului Marii Britanii a recunoscut ca se teme pentru soarta printului Harry, aflat de cateva luni pe frontul din Afganistan.

  Printul de Wales a declarat in cadrul interviului pentru postul britanic ITV ca este ingrijorat pentru viitorul nepotului sau, care urmeaza sa vina pe lume in acesta vara. Cunoscut pentru vizitele sale frecvente in Transilvania, printul Charles a devenit un militant activ pentru imbunatatirea conditiilor mediului inconjurator.

  In interviul acordat televiziunii britanice, mostenitorul tronului britanic a mai declarat ca este ingrijorat pentru printul Harry. Acesta se afla in teatrul de razboi din Afganistan din septembrie 2012, unde serveste drept co-pilot de elicopter in raidurile contra insurgentilor talibani.

  Se pare ca printul Charles le-a marturisit catorva apropiati ca se teme ca nu va reusi sa fie rege prea mult timp si sa faca schimbarile pe care si le doreste pentru regat. Asta deoarece are deja 64 de ani.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.