Buzau: Pastravaria de la Calvini sfideaza criza

0
920

In ciuda crizei si a blocajului financiar, in judetul Buzau mai exista afaceri care merg foarte bine intr-o perioada in care tranzactiile se prabusesc iar vanzarile producatorilor au scazut dramatic fata de perioada similara a anului trecut.pastravarie

Este vorba de singura pastravarie din Judet din comuna Calvini care a ajuns sa nu mai faca cererii venite de la agentii economici din tot judetul.

Ion Voicu, administratorului singurei pastravarii a Directiei Silvice din judetul Buzau spune ca in primele opt luni ale anului a ajuns sa vanda zi lumina: „Am vandut de la 1 ianuarie si pana astazi peste 12 tone de pastrav chiar daca pretul a crescut cu aproape un leu dupa majorarea TVA de la 18,5 lei la 19,5 lei pe kilogram. Ne-au crescut vanzarile cu 50 la suta fata de anul trecut. Explicatia este ca romanului inca ii place sa manance bine si sa consume produse naturale fara chimicale”, spune Ion Voicu.

Turistii care tranziteaza zona in drum spre Brasov sau Valenii de munte pot vizita zilnic pastravaria din localitatea Calvini.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.