Biciclete gratuite pentru clujeni, doar cu buletinul

0
374

Clujenii pot imprumuta, de maine, gratuit una dintre cele 150 de biciclete puse la dispozitia lor de municipalitate, la centrul care va fi deschis la Sala Sporturilor. Acesea pot fi imprumutate pe baza de buletin, in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10-22.biciclete gratuite

Clujenii care vor sa faca miscare pe doua roti, dar nu au o bicicleta, pot imprumuta una, gratuit, de la un centru de profil. Acesta va fi amplasat langa Sala Sporturilor. Proiectul de ecologie urbana „I love Velo” pune la dispozitia clujenilor, in mod gratuit, 150 de biciclete, din iulie pana in octombrie. Bicicletele pot fi imprumutate pe baza de buletin, in fiecare zi, de luni pana duminica, intre orele 10-22.

Doua ore

Pot imprumuta biciclete persoanele de peste 14 ani, pentru o perioada de doua ore.

Primaria a incheiat un protocol cu Asociatia Green Revolution pentru realizarea proiectului. Sponsorul actiunii este Raifeisen Bank. Proiectul este deja implementat in Bucuresti si este in curs de implementare in Cluj-Napoca, Iasi, Targu Mures si Constanta.

Centrul de bike sharing gratuit va fi instalat la Sala Sporturilor si va fi format dintr-o cabina cu un birou si sistemele de prindere si securizare a bicicletelor.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.