Cafea din excremente de pisica, pe piata din Romania: 190 de lei pentru o ceasca

0
536

Cea mai scumpa cafea din lume, produsa din excremente de pisica indoneziana, a ajuns pe piata romaneasca. Persoanele care doresc sa incerce exoticul produs trebuie sa scoata din buzunare 250 de lei pentru o cutie de 80 de grame sau 190 de lei pentru o ceasca.cafea din excremente de pisica

Romania importa cafeaua Kopi Luwak direct de la fabrica de stat din Indonezia. Cafeaua din excremente de pisica este deja foarte apreciata in SUA si Japonia, unde se vinde in cele mai exclusiviste cafenele si restaurante. Romania este una din putinele tari in care cafeaua se comercializeaza impreuna cu certificatul de calitate, care atesta autenticitatea produsului.

„Este un produs rar, exclusivist, iar atat timp cat bauturile cele mai vandute la noi sunt cele de lux, cred ca se va vinde si aceasta cafea. Clientii sunt, in general, oameni de afaceri sau persoane care au un venit peste medie”, a declarat pentru Gandul Ioana Croitoru, partener la Club Kazeboo Bucuresti, singurul loc din care se poate cumpara cafeaua din excremente de pisica.

In Romania, consumul anual de cafea este de aproximativ 2 kg pe cap de locuitor. La nivel european, consumul este de 3 kg pe cap de locuitor.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.