Cainele anarhist: Kanellos a participat la toate protestele din Atena

0
300

Cei care au sesizat omniprezenta lui Kanellos au fost jurnalistii de la The Guardian, care au remarcat si partizanatul permanent al patrupedului cu demonstrantii.cainele anarhist

In Grecia macinata de proteste adesea violente, pasiunile politice au depasit, deja, dimensiunea umana. Daca nu ne credeti, iata una dintre cele mai constante prezente la luptele de strada din Atena, in ultimii doi ani: Kanellos, cainele anarhist!

Si anarhistii de stanga, si jurnalistii il considera deja unul de-al lor. De la protestele din decembrie 2008, cand uciderea unui adolescent de catre politisti a declansat trei saptamani de anarhie pe strazile Atenei, fotoreporterii l-au reperat pe Kanellos, fara sa-si dea seama, la mai toate violentele de strada.

Cei care au sesizat omniprezenta lui Kanellos au fost jurnalistii de la The Guardian, care au remarcat si partizanatul permanent al patrupedului cu demonstrantii, dar si faptul ca nu se sperie nici de gazele lacrimogene, nici de tunurile cu apa ale scutierilor.

Nu e clar daca militantul patruped apartine vreunui obisnuit al protestelor de strada sau daca, pur si simplu, e un caine vagabond cu vederi… revolutionare.

Cert e insa ca a devenit deja vedeta in presa de pretutindeni, are cantece dedicate pe youtube, un blog al sau si, evident, citeva pagini pe Facebook.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.