Primaria sector 1 deruleaza un program prin care cateii fara stapan pot fi adoptati

0
316

Bobita are de azi curtea lui personala si pe langa asta, un stapan. Un catelus abandonat de cinci saptamani a fost adoptat azi cu ajutorul celor de la Primaria sectorului 1. Alaturi de el, zeci de alti caini fara adapost asteapta sa fie luati in ingrijire, astfel incat numarul celor vagabonzi sa scada.bobita

Bobita a fost abandonat alaturi de fratii lui pe strada si a ramas singurul supravietuitor. A fost ales sa participe la programul de adoptie al cateilor initiat de Primaria sectorului 1 si adus la expozitie in parc. Multi s-au plimbat pe langa el insa timp de patru ore nimeni nu s-a decis sa il ia acasa. Degeaba au incercat angajatii primariei sa il faca sa-si arate glasul.

Cu o privire demna de cele mai reusite drame, Bobita a reusit sa fure inima chiar unei politiste comunitare. Catelusul a stat cuminte pana cand i s-au intocmit actele dupa care a plecat.. acasa. Ceilalti 19 catelusi au ramas insa tot singuri. Anul trecut 230 de caini au fost adoptati prin acest program. Daca va doriti si dvs unul, ii gasiti sambata viitoare in parcul Regina Maria.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.