Caini “angajati” sa descopere animalele exotice ascunse in bagaje!

Adoptii Caini
Pe aeroportul din Frankfurt, politia de frontiera a primit ajutoare de nadejde. Doi caini special antrenati sa descopere animalele exotice ascunse in bagaje sunt deja la datorie.
caini angajati
Contrabanda cu animale si plante exotice a luat proportii ingrijoratoare pe aeroportul german, care este o poarta principala de intrare in Uniunea Europeana.

Amy, un ciobanesc german, si Uno, un labrador retriver, sunt primii caini recrutati de politia de frontiera din Frankfurt pentru lupta impotriva traficantilor de animale exotice. Amy si-a demonstrat priceperea descoperind o iguana vie ascunsa intr-o valiza. Dupa ce a dat tarcoale bagajelor si le-a mirosit pe fiecare, ea s-a oprit langa cea in care se afla iguana, latrand bucuroasa ca si-a dus misiunea la bun sfarsit.

Intr-o “tura” de 8 ore, cred responsabilii de la politia de frontiera, Amy si Uno vor putea “adulmeca”, cu mirosul lor fin si bine antrenat, pana la 2.000 de bagaje.

Potrivit datelor de la Organizatia Mondiala pentru Protectia Naturii, piata neagra a vanzarilor de animale si plante rare atinge, in toata lumea, o suma astronomica – 200 de miliarde de euro.

Sursa: PRO TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente