Cainii din adapostul din Focsani gem de dureri si mor de foame din cauza crizei economice

0
533

Adoptii CainiCaini bolnavi, infometati si ingramaditi in custi mizerabile. Se intampla intr-un adapost pentru animale din judetul Vrancea, unde sute de catei lihniti de foame latra disperati zi si noapte, nebagati in seama de nimeni. Desi adapostul primeste bani suficienti, veterinarii care ii au in grija sustin ca nu au ce sa le faca pentru ca bugetul padocului… a fost lovit de criza.
protectia animalelor
In adapostul din Focsani stau 150 de caini. Pentru fiecare, primaria aloca lunar 150 de lei, suficient ca un caine sa fie bine hranit. Cu toate acestea, animalele sunt tinute in conditii incredibile.

„Un mediu propice imbolnavirii animalelor. Uitati-va ce-i aici! Numai diaree. Uitati-va la vase…goale, n-au nici macar apa…Animale chinuite!”, a aratat Mircea Serbanoiu, presedinte Federatia pentru Protectia Animalelor.

Cainii tremura, gem si trezesc mila oricui. Nu si a medicilor care ii supravegheaza si care sustin ca sunt ingrijiti foarte bine…avand in vedere criza economica mondiala.

„Cainii sunt ingrijiti atat cat se poate din bugetul alocat (…) La noi bugetul s-a redus, poate nu stiati ca-i recesiune!”, a explicat medicul veterinar Adrian Sandu.

Socati de starea cainilor din adapost, reprezentantii Asociatiilor pentru Protectia Animalelor au dat in judecata Directia Sanitar Veterinara Vrancea pentru rele tratamente aplicate animalelor.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.