Cal mort in mijlocul drumului

0
322

O noapte si o zi a stat in drum, si poate astazi il vom gasi tot in acelasi loc, cadavrul unui cal accidentat mortal de un autoturism care rula cu viteza.

Calul mort este chiar pe carosabilul drumului european 70, la iesirea din Drobeta Turnu Severin, in cartierul Schela Cladovei unde de ieri dimineata il pazesc doi politisti de la serviciul politiei comunitare. Politistii nu cauta solutii pentru ridicarea animalului si nici pentru prevenirea unui alt accident in care sa fie implicat calul mort. Oamenii legii pazesc cadavrul calului ca sa nu fie mancat de caini.
Edilii primariei din Severin par a nu fi marcati de faptul ca pe drumul european care traverseaza municipiul un cal mort zace de peste 24 de ore, chiar pe carosabil. In timp ce primarul Constantin Dinu era plecat, iar viceprimarul Constantin Gherghe poza in mare iubitor al fotbalului, la deschiderea unui turneu de minifotbal, oameni, romani si straini, priveau imaginea dezolanta a unui cal mort mancat de cainii vagabonzi.
„Ce sa facem noi, primaria a anuntat pe doctorul Braila, care se ocupa de animalele comunitare, sa mearga sa ia calul”, doar atat a avut de spus reprezentatul Primariei din Drobeta Turnu Severin, Ion Burtea, referent. Doctorul Alexandru Braila, contactat telefonic, a spus ca va merge sa ia calul mort si a mai spus ca acest lucru il face din respect pentru oameni si animale, dar ca primaria nu l-a platit niciodata pentru ridicarea cadavrelor si nici nu are stipulat in contract sa ridice cai sau alte animale moarte din municipiu. Ne pare bine ca s-a infiitat politia animalelor.

Sursa: 24 de Ore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.