Calatorie de 2.000 de euro pentru catelul lui David Beckham

0
262

In timp ce Victoria Beckham a zburat in Anglia, cel mai nou membru al familiei sale se indrepta in directia opusa. Bulldogul englez cumparat de David Beckham drept cadou de Craciun pentru sotia sa a fost plimbat cu avionul catre Los Angeles, la prima clasa, cu o companie specializata.Coco noul catel

Cuplul a cheltuit aproape 2.300 de euro pe biletul de avion al micutului caine, pentru ca acesta sa isi petreaca timpul deasupra Atlanticului in cel mai mare confort.

Familia Beckham a folosit compania aeriana specializata in transportul animalelor de companie, PetAir, iar masa dinaintea calatoriei i-a fost oferita bulldogului Coco de cel mai cunoscut bucatar britanic, Gordon Ramsay.

Biletul de avion la clasa intai cu PetAir, Gold Standard, include si un container de calatorie realizat din lemn, cu patut si apa, un examen de sanatate efectuat inaintea decolarii si o noapte alaturi de un veterinar.

„In viata sa scurta, catelul lui David a vazut deja in ce lux va trai de acum incolo”, a declarat un prieten de familie.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.