Veverita nautica

0
583

O veverita din Florida a devenit atractia unei expozitii de yahturi si alte ambarcatiuni de lux.schi nautic

Veverita Twiggy pluteste pe apa pe o pereche de schiuri facute la scara miniaturala, in timp ce labutele din fata le tine strans de coarnele unui dispozitiv cu sforicica, prin care este legata de barcuta teleghidata care o trage pe apa. Twiggy evolueaza intr-o piscina amenajata in interiorul expozitiei.

Neobisnuitele performante ale lui Twiggy au atras atentia publicului mai ceva decat ambarcatiunile de lux prezentate la cea de-a 38-a Expozitie „Minneapolis Boat Show”, unde au venit celebritati si oameni bogati din toata lumea.

VEDETA CU SCOALA
Povestea micutei veverite din Florida nu e una oarecare. Ea a fost salvata de un cuplu american, Lou Ann si fostul ei sot, Chuck, in 1978, cand un uragan i-a distrus cuibul pe care il avea intr-un copac, scrie Daily Mail. De atunci, veverita s-a „umanizat” in familia lui Ann, a primit educatie si a devenit chiar vedeta de televiziune, putandu-se lauda cu aparitii la emisiuni binecunoscute in SUA, cum ar fi „Good Morning America”, „The Rosie O’Donnell Show” sau „Late Night with David Letterman”, precum si in trei filme. A dat spectacole si in Europa. In plus, are propriul spatiu publicitar in locuri publice precum si propriul site pe web, cu informatii actualizate.

Twiggy este una dintre animalutele „absolvente” ale Scolii „The Bests”, care le invata pe patrupede sporturi nautice. „Bests” a pregatit pana acum cateva mici celebritati, intre care doi caluti pitici, doi catei Caniche din Franta, o pisica neagra, un armadillo si o alta veverita, Ollie, pe care au antrenat-o pentru jet-ski.

Sursa: Jurnalul National

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.