Calendare distribuite mediesenilor cu bani din sortarea selectiva

0
325
Calendare distribuite medieşenilor cu bani din sortarea selectivă
Calendare distribuite mediesenilor cu bani din sortarea selectiva

Echipa ECO-SAL Medias imparte in aceasta perioada, la fel ca la sfarsitul anului 2010, calendarele pentru anul viitor, care contin datele de colectare ale diferitelor tipuri de deseuri. Calendarele au fost, si de aceasta data, realizate cu bani proveniti din vanzarea in cursul anului, a materialelor reciclabile.

Astfel, fiecare gospodarie de la bloc si casa va primi un calendar in cutia postala. Acestea au fost personalizate, in functie de zona si de ziua de colectare stabilita pentru fiecare strada. Simbolurile care apar pe calendar ii vor ajuta pe cetateni sa recunoasca ziua exacta de colectare a deseurilor menajere, deseurilor reciclabile, a celor periculoase, a celor vegetale si a celor voluminoase.

Scopul principal pentru care sunt distribuite aceste calendare este ca, fiecare cetatean sa stie exact cand anume societatea de salubritate colecteaza un anume tip de deseu, cand anume se desfasoara campaniile „Curatenia de primavara”, „Curatenia de toamna” si campania de colectare a deseurilor periculoase, si care sunt procedurile de depozitare a deseurilor provenite din constructii si demolari. Reprezentantii ECO-SAL sustin ca distribuirea calendarelor a inceput miercuri si va dura pana la sfarsitul acestui an, cand toate gospodariile vor primi cate un calendar informativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.