„Calul ucis era bolnav, a fost anesteziat, dar ingrijitorii s-au grabit”

1
640

Este explicatia oferita de angajatii Gradinii Zoologice din Braila, in frunte cu directoarea Simona Draghincescu, pentru uciderea unui cal cu o cruzilme incredibila, chiar de ingrijitori.

Directoarea gradinii zoologice sustine ca animalul a fost anesteziat inainte de a fi omorat, insa ingrijitorii insarcinati cu sacrificarea lui nu ar fi asteptat ca injectia sa-si faca efectul. Drept urmare, unul dintre angajati va fi sanctionat, insa nu pentru ca a ucis intr-un mod barbar calul, ci pentru „comportament reprobabil fata de colegi”.

Culmea este ca ingrijitorul responsabil pentru moartea in chinuri a animalului spune ca l-a omorat de mila si ca este primul caz de acest gen care se petrece la Gradina Zoologica din Braila. El a fost sanctionat cu 600 de lei pentru fapta sa.

Cat despre medicul veterinar al gradinii zoologice, acesta recunoaste ca ar fi trebuit sa stea langa animal pana cand anestezia isi facea efectul, insa marturiseste ca a crezut ca „totul va merge de la sine”.

Reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare au anuntat deja ca nu vor sanctiona in vreun fel conducerea gradinii zoologice pentru incident, considerand ca singurul vinovat este respectivul angajat.

Sursa: Stirile PRO TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.