Campanie de colectare selectiva a deseurilor la Turda

Campanie de colectare selectiv? a de?eurilor la Turda
Campanie de colectare selectiva a deseurilor la Turda
Campanie de colectare selectiva a deseurilor la Turda

In cadrul proiectului“V.V.V. – Voluntariat, Verde, Viata: Program de voluntariat pentru tinerii si adultii din Turda” va avea loc o campanie de colectare selectiva si reciclare.

In perioada 10 – 12 decembrie 2014, la nivelul municipiului Turda, se va desfasura o CAMPANIE DE COLECTARE SELECTIVĂ SI RECICLARE a tuturor categoriilor de deseuri: ambalaje, sticla, DEEE-uri, ca parte a proiectului “V.V.V. – Voluntariat, Verde, Viata: Program de voluntariat pentru tinerii si adultii din Turda”, lansat de Centrul Ratiu pentru Democratie in parteneriat cu Primaria municipiului Turda si Asociatia “Gaudeamus” din Republica Moldova. Colectarea deseurilor se va efectua cu sprijinul SC PRIVAL ECOLOGIC SERVIS SA.

CAMPANIA DE COLECTARE SELECTIVĂ SI RECICLARE se va desfasura dupa cum urmeaza:

– se vor infiinta 5 puncte de colectare a deseurilor de ambalaje in incinta unitatilor de invatamant preuniversitare: Colegiul Tehnic Turda, Colegiul Tehnic Dr I Ratiu, Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, Colegiul National Mihai Viteazul, Colegiul Emil Negrutiu.

Deoarece accesul persoanelor straine este interzis, aceste puncte vor sta la dispozitia elevilor, a cadrelor didactice si a personalului administrativ din unitatile de invatamant mai sus mentionate;

– se va infiinta un punct de colectare a deseurilor de ambalaje la intrarea in sediul Primariei municipiului Turda care va sta la dispozitia tuturor cetatenilor care doresc sa participe la aceasta campanie de reciclare;

– pentru colectarea deseurilor voluminoase de tipul DEEE-urilor se va apela numarul de telefon: 0740/538833, in intervalul orar 08.00 – 20.00, de miercuri 10 decembrie pana vineri, 12 decembrie. Solicitantii trebuie sa specifice ca doresc sa participe la CAMPANIADE COLECTARE SELECTIVĂ SI RECICLARE “V.V.V. – Voluntariat, Verde, Viata” si adresa de unde trebuie ridicate deseurile voluminoase.

Mai multe informatii privind campaniade reciclare se pot obtine la tel: 0264-313160, int.123, persoana de contact d-na Anca Cheregi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *