Campanie de constientizare educationala „Gandesc verde, gandesc curat” la Turda

Campanie de constientizare educationala „Gandesc verde, gandesc curat”
Campanie de constientizare educationala „Gandesc verde, gandesc curat”

Primaria municipiului Turda va organiza in perioada 09 – 10 aprilie 2014 o campanie de constientizare educationala, in parteneriat cu unitatile de invatamant, intitulata „Gandesc verde, gandesc curat”. Actiunea se inscrie in saptamana „Scoala Altfel” dedicata activitatilor extrascolare si presupune pe de-o parte ecologizarea zonelor verzi de pe raza municipiului, precum si amenajarea zonelor verzi din incinta scolilor.

La fel ca de fiecare data, scolile turdene au raspuns pozitiv invitatiei noastre, aproximativ 400 de elevi confirmand participarea la campanie. Evenimentul se va derula in doua etape: prima, cea de ecologizare se va desfasura in data de 9 aprilie 2014, in zona Baile Sarate, malul drept al Raului Aries si in parcurile de pe raza municipiului Turda, iar cea de-a doua, programata pentru 10 aprilie 2014, consta in plantarea de arbori si material dendrofloricol in curtea scolilor.

Startul actiunii se va da in data de 9 aprilie 2014, ora 09.00, de pe platoul din fata Primariei Turda. Campania se bucura de sprijinul SC Turda Salina Durgau, SC Compania de Apa Aries, SC Prival Ecologic SA, STP Turda si Tipografia Interarte.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,343FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente