Tinerii de la PSD Iasi au plantat 100 de tei in zona Copou

Tinerii de la PSD Iasi au plantat 100 de tei in zona Copou
Tinerii de la PSD Iasi au plantat 100 de tei in zona Copou

Presedintele Organizatiei Municipale a PSD Iasi, Mihai Chirica, a initiat o campanie de plantari de arbori in municipiul Iasi. Astfel, sambata, 29 martie, 40 de tineri social-democrati ieseni, impreuna cu deputatul Sorin Iacoban si consilierul municipal Gabriel Harabagiu, au participat la o prima actiune de acest in fel in zona Copou, unde au fost plantati 100 de tei in parcul Copou, dar si pe aliniamentul aleea Ghica-Voda – Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.

„Asa cum am anuntat inca de saptamana trecuta, social-democratii ieseni se implica activ in campania de plantari derulata de administratia locala. Cred ca acest tip de actiuni reflecta interesul nostru real pentru mediu, pentru natura. Multumesc tuturor voluntarilor care si-au manifestat dorinta de a participa la asemenea actiuni si fac apel la toti iesenii carora le pasa de orasul in care traiesc sa se implice activ alaturi de noi in campania de plantari care se desfasoara in aceste zile in municipiul Iasi”, a declarat Mihai Chirica, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Iasi.

Seful de la PSD Iasi a anuntat ca asemenea actiuni vor continua si in cursul saptamanii viitoare. Mai mult decat atat, Mihai Chirica doreste ca la actiunile care vor urma numarul de participanti si, implicit, numarul de arbori plantati sa creasca.

„Suntem convinsi de puterea exemplului si asteptam cat mai multi ieseni si reprezentanti ai altor partide sau institutii publice alaturi de noi”, a subliniat Mihai Chirica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *