Campanie de plantare de arbori in municipiul Falticeni

0
612
In doar cateva luni, elevii salajeni au plantat peste 3000 de arbori
Campanie de plantare de arbori in municipiul Falticeni
Campanie de plantare de arbori in municipiul Falticeni

Primaria Municipiului Falticeni va primi de in cadrul unui program sustinut de Ministerul Mediului peste 11.000 de puieti forestieri din specia salcam cu care se vor realiza perdele de protectie in zone vulnerabile la inzapezire, pe terenuri din proprietatea publica situate la limita unor sectoare de drum care asigura legatura cu localitati invecinate cum ar fi Petia, Baia, Radaseni, a declarat luni, primarul municipiului Falticeni, Catalin Coman. „In fiecare an avem probleme in a deszapezi aceste sectoare de drum”, a declarat edilul-sef falticenean.

El a facut un apel populatiei sa sprijine actiunea de plantare de puieti care incepe in a doua parte a lunii martie. Coman a mentionat ca pe langa puietii de salcam Primaria Falticeni continua plantarile cu peste 5.000 de puieti de molid, plop auriu, salcie alba, salcam.

El a rugat locuitorii sa se implice si a mentionat ca municipalitatea va apela si la sprijinul asociatiilor de proprietari, dar si la unitatile de invatamant, Detasamentul de Pompieri Falticeni sau Scoala Militara de Subofiteri de Jandarmi din Falticeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.