Campanie de strangere de deseuri, la Sibiu

0
465
Romania recicleaza doar 1% din deseurile municipale pe care le produce?
Campanie de strangere de deseuri, la Sibiu

O noua campanie de strangere a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) va avea loc la inceputul lunii iunie, la Sibiu, anunta reprezentantii Asociatiei RoRec, alaturi de Primaria Municipiului Sibiu si de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Sibiu. Campania are loc cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, care se sarbatoreste, in fiecare an, pe 5 iunie.

Campania de strangere a deseurilor este anuntata pentru sambata, 4 iunie, intre orele 10.00 si 17.00, in municipiul Sibiu. Vor fi amenajate puncte speciale pentru colectare la Scoala Generala nr. 4, Scoala Generala nr. 6, Scoala Generala nr. 8, Scoala Generala nr. 13, Scoala Generala nr. 21, Colegiul National „Octavian Goga”, Liceul Energetic, Liceul L. I. A. Si Liceul Onisifor Ghibu.

In cazul in care deponentii au obiecte voluminoase, care sunt mai greu de transportat, dar pe care doresc sa le trimita la reciclare, beneficiaza de transport gratuit.

Cetatenii pot obtine informatii suplimentare despre modalitatea in care pot programa un astfel de transport, apeland numarele de telefon 0744.500.006 si 0720.070.580, de luni, 31 mai, pana vineri, 3 iunie, intre orele 10.00-17.00 si sambata, 4 iunie, intre orele 9.00-16.00.

Cei care se vor implica in campanie si vor depune DEEE sunt inscrisi automat in tragerea la sorti cu premii oferite de Candy si Philips: cinci frigidere, 10 cuptoare cu microunde si 15 DVD-playere.

Mai multe detalii despre programul campaniei de mediu, precum si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.