BCR invita ONG-urile sa se inscrie in Campionatul de Bine

vizual_home_campionat_2BCR a lansat Campionatul de Bine – o competitie de strangere de fonduri adresata organizatiilor de pe platforma de donatii online Bursa Binelui. Competitia se desfasoara in perioada iunie – octombrie 2013 si isi propune sa incurajeze organizatiile sa foloseasca Bursa Binelui ca instrument de atragere de fonduri de la donatori individuali.

Campionatul de Bine e structurat sub forma unei competitii cu mai multe etape, in care ONG-urile se pot califica in functie de sumele pe care le strang si de numarul de donatori convinsi. Acestea se pot inscrie in concurs pana in data de 16 iunie, inclusiv.

In functie de sumele stranse si de numarul de donatori convinsi, organizatiile pot castiga dublarea sumelor obtinute, in limita a 5.000 de euro.

Etapele Campionatului de Bine:

3 – 16 iunie – inscrierea  in competitie 
Pentru a se inscrie, reprezentantii ONG-ului trebuie sa creeze un profil al organizatiei pe Bursa Binelui (daca nu exista deja) si sa trimita un scurt plan de comunicare si  fundraising  pe [email protected]pana pe 16 iunie.

Planul trebuie sa includa proiectul sau proiectele pentru care vor sa faca fundraising, suma pe care si-o propun sa o stranga, ideea creativa/mesajul, strategia de implicare a membrilor comunitatii in care se desfasoara proiectul. Organizatiile vor primi de la echipa Bursa Binelui feedback si sugestii de imbunatatire a planului de fundraisng.

17 iunie – 17 iulie – calificarea in sferturi
Pentru a se califica in sferturi, organizatiile trebuie sa stranga cel putin 300 de lei de la cel putin 5 donatori diferiti. Daca o organizatie are mai multe proiecte inscrise pe Bursa Binelui, se vor lua in calcul sumele stranse la toate proiectele sale active.

18 iulie – 18 august – calificarea in semifinala
Pentru a se califica  in semifinala, organizatiile trebuie sa stranga inca 700 de lei de la cel putin 10 donatori diferiti, pentru a ajunge la 1000 de lei. Pe langa calificarea in finala, organizatiile care ajung in aceasta etapa vor fi promovate pe pagina de Facebook a BCR, care are peste 220,000 de fani.

19 august – 15 septembrie calificarea in finala
Ca sa ajunga in ultima etapa, ONG-urile trebuie sa stranga inca cel putin 1,000 de lei de la cel putin 20 donatori diferiti. Organizatiile calificate vor primi  si un loc intr-un program de leadership si dezvoltare personala si promovarea proiectelor desfasurate.

15 septembrie – 16 octombrie–  FINALA de BINE
In aceasta perioada, organizatiile calificate trebuie sa stranga o suma cat mai mare de la cat mai multi donatori. Vor fi premiate primele trei organizatii cu cel mai mare scor final (scorul final = suma stransa x numarul de donatori). Premiile vor consta in dublarea sumelor stranse, pana in limita a 5.000 de euro.

Bursa Binelui este o platforma de donatii dezvoltata de BCR, unde oricine are un card poate dona online simplu, in siguranta si cu 0 comision.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente