Candidatii pentru Parlamentul European bat la pas Sibiul

Cu ocazia zilei internationale al pedagogilor in data de 5 octombrie Attila Korodi, ministrul Mediului si candidat UDMR pentru Parlamentul European, a vizitat pedagogii Colegiului Octavian Goga din Sibiu. In aceeasi zi Korodi, a participat la o discutie cu pedagogii de nationalitate maghiara la sediul UDMR Sibiu dupa care, la ora 17,00 a deschis programul cultural Momentul Baroc la Biserica Reformata din Sibiu.

Acest eveniment survine dupa o alta initiativa care a venit tot din partea comunitatii maghiare din Romania. Cu o zi inainte la sediul Agentiei Regionale pentru Protectia Mediului Sibiu a fost dezbatuta tema legata de societatile care risca sistarea activitatii din cauza deoarece nu s-au conformat prevederilor legislatiei internationale si nationale de mediu la termenele impuse de Uniunea Europeana In mai putin de 4saptamani, efectele legislatiei privind prevenirea si controlul integrat al poluarii se vor face simtite in Romania.

La 30 octombrie 2007 expira termenul de conformare pentru cateva sute de instalatii IPPC, operate pe teritoriul tarii noastre de agenti economici din industria energetica, metalurgica, petrochimica, chimica, ceramica.

Sursa: Tribuna

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,153FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente