Cantareata Leona Lewis a vizitat o rezervatie de ursi din Romania

0
246

„Sanctuarul ursilor” de la Zarnesti gazduieste 40 de ursi salvati din circuri sau de la diverse persoane care ii chinuiau in gospodariile lor.Leona Lewis

Cantareata britanica Leona Lewis a vizitat, in acest weekend, rezervatia de ursi a World Society for the Protection of Animals (WSPA) de la Zarnesti pentru a afla mai multe despre modul in care traiesc dupa ce sunt salvati ursii folositi ca atractii turistice, potrivit presei britanice.

Leona Lewis, cunoscuta iubitoare de animale, declara, intr-un interviu in urma cu o saptamana, ca dupa finalizarea turneului european va petrece doua zile in „Sanctuarul ursilor” din Romania pentru a afla mai multe lucruri despre modul in care traiesc ursii abuzati.

„Cand am aflat ce tip de viata au ursii captivi am fost socata. Dupa ce au trecut prin atatea lucruri nu pot fi lasati in salbaticie. Astfel, am intrebat WSPA daca as putea vizita unul dintre adaposturile lor de ursi pentru a vedea cum sunt ingrijite animalele dupa ce sunt salvate”, a declarat Leona.

Dupa ce a vizitat adapostul, cantareata a publicat pe pagina sa de Twitter un mesaj in care spunea ca a trait o experienta uimitoare si ca ursii sunt minunati. „Dupa o viata in care au fost abuzati, sunt in final fericiti”, a scris aceasta.

„Sanctuarul ursilor” de la Zarnesti a fost deschis in 2007 de World Society for the Protection of Animals (WSPA), in colaborare cu organizatia romaneasca Miloane de prieteni si cu primaria locala, care a donat terenul. Spatiul dedicat ursilor, de 70 de hectare, este situat la poalele Muntilor Carpati si adaposteste, potrivit paginii oficiale a WSPA, aproape 40 de ursi salvati din circuri sau de la persoane care foloseau aceste animale pe post de atractii turistice.

Leona a declarat ca isi doreste foarte mult sa isi deschida propriul sanctuar pentru animale, in care acestea sa traiasca foarte fericite.

Se pare ca acest proiect va mai ave aputin de asteptat, vedeta britanica incercand in momentul de fata sa isi prozejeze averea, scrie The Sun. Fostul ei iubit, Lou Al-Chamaa, vrea sa ontina 1,5 milioane de lire sterline, partea care considera ca i se cuvine pentru contributia pe care-a avut-o ajutand la construirea carierei de succes a artistei.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.