Caracatita Paul ar putea trai inca doi ani si sa pronosticheze si Europenele din 2012

0
240

Cefalopodul din Oberhausen, despre care se credea ca are doi ani si jumatate, s-a „trezit” astazi in mijlocul unei controverse. O femeie sustine ca Paul are doar patru luni si ca ea l-a capturat, personal, in Marea Mediterana.caracatita Paul

Pana acum, publicatia cea mai citita din Europa, „Bild” afirma ca cefalopodul-oracol Paul, din acvariul din Oberhausen, Germania, ar fi originar din Weymounth, Anglia si ca are doi ani si jumatate.

Biografia oficiala a caracatitei spune ca acesta „nu s-a bucurat niciodata de o viata sexuala” si ca nu ne vom mai putea bucura multa vreme de predictiile sale fotbalistice, dat fiind ca speranta de viata a acestei specii este de trei ani, informeaza Telecinco.

Afla cat a costat caracatita-vedeta a Mondialului, potrivit ingrijitoarei sale

„Bild am Sonntag” adauga astazi, referindu-se din nou la caracatita-oracol, ca a aparut o controversa legata de originea lui Paul, oferind cateva declaratii ale antrenoarei cefalopodului, Verena Bartsch.

Aceasta sustine ca l-a capturat pe Paul acum cateva luni doar, in aprilie, cu propriile-i maini, in Marea Mediterana, in apropierea insulei Elba. „Avea maxim patru saptamani si nu masura mai mult de zece centimetri”, povesteste Verena, care estimeaza ca varsta lui Paul este acum de abia patru luni.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.