Caracatita Paul devine aplicatie iPhone

0
402

Utilizatorul tasteaza doua optiuni, iar o versiune animata a oracolului cu opt tentacule alege intre ele. De pilda: „Cinema sau teatru? Pizza sau sushi? Marcia sau Andrea? Intrebati caracatita!”, sugereaza aplicatia.caracatita Paul

Caracatita Paul, care a uimit o intreaga lume prezicand corect rezultatele meciurilor de fotbal de la Cupa Mondiala, si-a gasit o noua vocatie, de data aceasta tehnologica -aceea de aplicatie iPhone.

Este vorba despre un program dezvoltat de o societate braziliana, uTouchLabs, care permite intr-un mod amuzant obtierea unui raspuns la o intrebare cu doua variante, adresata caracatitei.

De data aceasta, consultarea lui Paul nu este gratis. Caracatita animata taxeaza utilizatorul cu 99 de centi pentru a-i indica alegerea.

In timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, Paul, o caracatita de la acvariul Oberhausen din Germania, isi exprima verdictele alegand sa se deplaseze catre una dintre cele doua cutii de plexiglas in care era amplasata hrana si pe care era lipit steagul echipelor concurente. Caracatita a prezis astfel corect toate rezultatele echipei Germaniei, precum si victoria Spaniei din finala.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.