Caravana ECOTIC deschide „Zilele Reciclarii in Bacau”

Caravana ECOTIC deschide „Zilele Reciclarii in Bacau”
Caravana ECOTIC deschide „Zilele Reciclarii in Bacau”

In perioada 5 – 8 februarie, ECOTIC organizeaza, cu sprijinul Dedeman, Recolamp, Primaria Bacau, Agentia pentru Protectia Mediului Bacau si Ecorec Recycling, o noua campanie de constientizare si de colectare, denumita „Zilele Reciclarii in orasul Bacau!”.

Campania face parte din seria de 30 de actiuni locale desfasurate la nivel national si intitulate generic “Zilele Reciclarii in orasul tau!”. Aceste campanii fac parte din proiectul „Caravana ECOTIC”, proiect dezvoltat de Asociatia ECOTIC prin contributia instrumentului LIFEA al Uniunii Europene.

Prin implementarea acestei campanii, ECOTIC isi propune sa contribuie la reducerea riscului schimbarilor climatice, prin cresterea nivelului de constientizare cu privire la reciclarea Deseurilor de Echipamente Electrice si Electronice (DEEE).
In cele patru zile de campanie, locuitorii orasului Bacau vor putea vizita Caravana ECOTIC, o expozitie mobila pe patru roti a deseurilor de echipamente electrice si electronice. Caravana va fi amplasata in fata Casei de Cultura (Piata Tricolorului) si va fi deschisa in intervalul orar 10,00 – 18,00. Vor fi organizate si doua tombole, una dedicata deseurilor de echipamente electrice si electronice si o tombola dedicata becurilor si neoanelor. Pentru fiecare deseu predat se ofera un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicat DEEE va avea ca premii trei tablete Utok, oferite de Dedeman, iar tombola dedicata becurilor si neoanelor o tableta Samsung, oferita de Recolamp.

Parte din proiectul „Caravana ECOTIC” este si programul dedicat scolilor, „Zilele ECO in Scoala ta!”. Caravana va ajunge, astfel, si in Bacau, la Scoala Gimnaziala “Constantin Platon”, la Scoala Gimnaziala „Alecu Russo”, la Colegiul National „Ferdinand I”, la Scoala Gimnaziala “Al. I. Cuza” si la Scoala Gimnaziala “Spiru Haret”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente