Carpatcement isi propune sa remunereze cei mai preocupati si implicati social profesori cu o tableta performanta

Carpatcement isi propune sa remunereze cei mai preocupati si implicati social profesori cu o tableta performanta
Carpatcement isi propune sa remunereze cei mai preocupati si implicati social profesori cu o tableta performanta

Carpatcement isi propune sa remunereze cei mai preocupati si implicati social profesori cu o tableta performanta. Premiul poate fi obtinut in urma inscrierii activitatilor sociale la concursul „Ora de voluntariat” pana pe data de 3 octombrie 2014.

„Ora de voluntariat” este un proiect Carpatcement in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Neamt si se adreseaza in primul rand profesorilor si dirigintilor. Scopul concursului este de a incuraja actiunile de implicare sociala in randul tinerei generatii.

Pana la data de 3 octombrie profesorii si elevii pot desfasura o activitate de voluntariat in folosul comunitatii pentru a o inscrie la concurs. Cadrul didactic al carui proiect va fi considerat cel mai bun de catre colectivul de evaluare a proiectelor va fi premiat cu o tableta performanta. Insa nici ceilalti participanti nu vor ramane neremunerati – in dependenta de rezultatele obtinute, comisia de evaluare va acorda mentiuni si diplome de participare.

Carpatcement a demarat acest proiect anul trecut in judetul Hunedoara, iar extinderea programului s-a datorat interesului si implicarii active a tinerilor din acest judet. Succesul editiei trecute este dovedit de numarul mare de participanti, de activitatile impresionante, dar si de preocuparea tinerilor pentru programele de responsabilitate sociala.

Proiectele coordonate cu grija de profesori au dat dovada de multa maturitate si originalitate in modalitatea in care au fost abordate. „Este vizibil faptul ca tinerii isi doresc sa ajute aceasta societate si sa isi aduca propria contributie pentru dezvoltarea comunitatii din care fac parte. De cele mai multe ori ei au nevoie doar de un imbold. Acesta este motivul pentru care am decis sa apelam la ajutorul profesorilor si sa oferim si premii pe masura efortului depus.”, declara domnul Bogdan Arnautu, Directorul de Comunicare Carpatcement.

Super premiul oferit – tableta performanta – va facilita si digitaliza procesul de predare – invatare, astfel incat elevii sa poata fi conectati in mod continuu la informatie si sa o poata folosi in mod interactiv.

Carpatcement considera ca spiritul competitiv, premiile oferite, dar si aportul activitatilor de voluntariat pentru societate ar trebui sa fie suficient de motivatoare pentru ca acest program sa se bucure de o continuitate. Pentru a realiza acest obiectiv, din partea profesorilor se cere sa inscrie un document cu descrierea proiectului si trei fotografii reprezentative pana la 3 octombrie, ora 23.59, la adresa contact@thecsragency.ro.

Mult succes!

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,549FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente